natural understanding
Silke Streit
Smedenstraat 67
7411 RB Deventer

Nederland

Mobiel: +31 (0)683 549 652
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.naturalunderstanding.nl
BTW-nummer: NL002483738B81
KvK-inschrijving: 59690852

 

Privacybeleid
Uw gegevens worden zeer vertrouwelijk behandeld. natural understanding informeert u graag over uw recht op inzage, verwijdering en correctie en het maken van bezwaar tegen het gebruik van uw gegevens. Hiertoe kunt u een verzoek sturen naar het volgende adres: natural understanding, Smedenstraat 67, 7411RB Deventer, Nederland. U kunt ook een e-mail sturen naar infoat-Symbol50naturalunderstanding.nl. Meer informatie.

Aansprakelijkheid
Alle informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg en naar beste weten opgesteld en gecontroleerd. Toch kunnen eventuele fouten niet worden uitgesloten. natural understanding waardeert uw feedback in deze. De websitebeheerder is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die is veroorzaakt door onjuiste informatie.

Externe referenties en links
Deze website bevat links naar andere websites, waarvan de inhoud, het ontwerp en updates niet binnen de invloedssfeer van natural understanding liggen. natural understanding distantieert zich uitdrukkelijk van de inhoud van enigerlei aard van derden. Deze verklaring is van toepassing op alle links die op de website van natural understanding worden getoond en op alle inhoud op de pagina's waarnaar wordt verwezen.

Algemene voorwaarden

Copyright (c) naturalunderstanding.nl 2024. All rights reserved.
Designed by olwebdesign.com